Ilkka Kanerva: "Tökin" naisia Facebookissa

Suomen tunnetuimpiin poliitikkoihin lukeutuva Kanerva on innostunut viime aikoina lähestymään ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

MTV3.fin Viihdeuutisten saamien tietojen mukaan kokoomuspoliitikko on viime kuukausina ollut varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Facebookissa oleva tökkää-ominaisuus on saanut uuden innokkaan käyttäjän julkisuudesta tutusta charmantista miehestä.

Kanervan tökkäämäksi ovat päässeet niin julkisuudesta tutut henkilöt kuin tuntemattomatkin. Heidän joukossaan on muun muassa eräs missikaunotar sekä aikuisviihdealalla työskentelevä nainen.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Kanervan keskiviikkona, joka tunnusti tökkäävänsä ihmisiä sosiaalisessa mediassa silloin, kun hän siellä vierailee.

– En vahvista enkä kumoa asiaa. Käyn Facebookissa henkilökohtaisesti pari, kolme kertaa viikossa ja tökkään siellä ihmisiä takaisin. Jos minä siinä 20 sekunnissa tökkään lukuisia ihmisiä, niin en minä katso, ovatko he miehiä vai naisia tai tutki heidän taustojaan, Kanerva sanoo.

Kanervan mukaan hänen Facebook-tiliään käyttää hänen lisäkseen myös kaksi muuta henkilöä. Näin ollen poliitikko ei tiedä sitä, mitä he siellä hänen nimissään tekevät. Monissa kohuissa rypenyt poliitikko ei näe tässä kuitenkaan mitään ongelmaa.

– Ei se ole mikään ihmeellinen asia. Yhtä lailla he voivat laittaa näitä tökkäyksiä. En usko, että he tekevät tätä kuitenkaan pahalla. Ei tämä ole sellainen asia, että herra tästä huonetta rakentaa.

– Ei minulla ole aikaa käydä siellä Facebookissa enempää. Tämä tökkiminen on aivan sama asia kuin morjestaisi ihmisiä kadulla. Ei tästä nyt mitään suurta draamaa saa aikaiseksi, Kanerva vitsailee.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja