Mainos

Ilkka Kanerva: Minna Kauppi on räväkkä lady

Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallituksen jäsen, kansanedustaja Ilkka Kanerva ei paheksu suunnistaja Minna Kaupin villiä käytöstä Suomen Urheilugaalassa.

Minna Kauppi tuuletti villisti valokuvaajille Suomen Urheilugaalassa. Voiton jälkeen Kauppi poseerasi mitä erikoisimmissa asennoissa ja puri Vuoden urheilijan kiertopalkintoa.

– Minna Kauppi oli loistava valinta vuoden urheilijaksi. Hän on räväkkä lady ja naisessa on kunnolla luonnetta. Ilman muuta hän saa tuoda luonnettaan esiin poseerauksissaan, Kanerva sanoo.

Myös Minna Kaupin blogikirjoitukset ovat herättäneet keskustelua. Kauppi kirjoitti viime perjantaina blogissaan varsin ironiseen sävyyn Vuoden urheilijan valinnasta ja suomalaisesta urheilusta. Myöhemmin Minna pahoitteli tekstinsä epäonnistunutta ironiaa ja kertoi pahoittaneensa mielensä saamastaan törkeästä palautteesta. Ilkka Kanerva kertoo seuranneensa Kaupin blogia.

– Sarkasmi ei ole helppo laji Suomessa, mutta täytyyhän sitä pilke silmäkulmassa pitää, Kanerva kannustaa hyväntuulisesti.

Suomen Urheilugaalassa mukana juhlineen Kanervan mielestä gaalalla on erinomainen sapluuna, vaikka siinä on vielä kehittämistä. Miehen mielestä gaalassa on mahtavaa nähdä eri urheilumuotojen ihmiset samaan aikaan koolla.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että gaalassa kyse ei ole ainoastaan Vuoden urheilijasta. Paikalla ovat useat Suomen urheiluun vaikuttavat toimitsijat, seurat ja koko liikuntakulttuuri, Kanerva toteaa lopuksi.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja