IL: Ystävä löysi Lordin rumpalin kuolleena

Iltalehti uutisoi yksityiskohtia Lordin rumpalin, Tonmi Lillmanin kuolemasta.

Keskiviikkona Lordi-bändi tiedotti kotisivuillaan menettäneensä bändin rumpalin Tonmi Lillmanin. Iltalehden tietojen mukaan Lillman löytyi alkuviikosta kuolleena kotoaan Helsingin Sörnäisistä. Löydön teki 38-vuotiaan muusikon ystävä.

Lehden haastattelema Tonmin 11-vuotiaasta asti tuntenut Jarno Perätalo kuvailee rumpalin eläneen aina täysin spontaanisti. Peräsalo soitti Lillmanin kanssa samaan aikaan To/Die/For -bändissä. Lillman eli Perätalon mukaan välillä sulkeutunutta elämää.

– Välillä hänestä ei kuulunut mitään pariin viikkoon eikä häneen saanut yhteyttä. Sitten hän ilmoitti, että fiilikset ovat huonot. Sen voin sanoa, että Tommi usikenteli melko syvissä vesissä jo monta vuotta. Pari viikkoa sitten kun juttelin hänen kanssaan, hän kuulosti melko pirteältä, Perätalo kertoo lehdelle.

Lillmanin kuolinsyystä ei ole tietoa. Seitsemän vuotta Tonmin tuntenut Tarja Oso haluaa katkaista helposti kuolemantapausten yhteydessä lentoon lähteviltä siiviltä huhut.

– Tonmin kuolemaan ei liity rikosta, ei itsemurhaa, eikä mitään epämääräisiä olosuhteita, Oso korostaa ja kertoo Iltalehdelle välittävänsä tämän tiedon omaisten toiveesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat