Mainos

IL: Tiuralle huonekaluja Maskusta Novan laskuun

Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja Marja Tiura (kok.) on ostanut Maskusta tuhansilla euroilla huonekaluja, joiden laskut on lähetetty konkurssiin ajautuneelle, vaalirahakohusta tutulle Nova Groupille.

Nova Groupin tytäryhtiön Nova Kiinteistökehityksen toimitusjohtaja Arto Merisalo sanoo Iltalehdelle Novan ja Tiuran sopineen, että Nova maksoi huonekalulaskut ja laskutti ostot myöhemmin Tiuralta.

Merisalo perustelee erikoista järjestelyä sillä, että Nova oli Maskun suuri asiakas ja sai siksi ostoista 30 prosentin alennuksen. Hänen mukaansa Novan alennuksia käytti hyväksi moni muukin kuin Tiura.

Tiura kommentoi väitteitä eilen kokoomuksen nettilehdessä Verkkouutisissa. Hän sanoi, että Nova Group olisi vastoin hänen tahtoaan halunnut toimia huonekalukauppojen välikätenä. Omien sanojensa mukaan hän ei moiseen suostunut, vaan maksoi laskunsa itse suoraan Maskuun.

Merisalo sanoo kuitenkin Iltalehdessä, ettei Tiuran väite pidä paikkaansa.

- Vasta sitten kun tämä vaalirahakohu alkoi, hän säikähti ja halusi maksaa laskun Maskulle. Siihen asti järjestelymme sopi hänelle varsin hyvin.

Masku-kalustetalon omistaa Toivo Sukari, jonka nimi on myös noussut esiin vaalirahakohun yhteydessä. Sukari oli yksi suurista sijoittajista Kehittyvien Maakuntien Suomessa, joka junaili vaalirahoja Tiuralle ja lukuisille muille poliitikoille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.