IL: Tapani Kansan firmalla hurjat verovelat ulosotossa – arvotalo myynnissä

Laulaja Tapani Kansan yhtiön on viime vuosina tehnyt tappiota. Yrityksellä on myös verovelat ulosotossa. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Suosittu laulaja perusti T. Kansa Oy:n 40 vuotta sitten. Iltalehden mukaan yhtiölle on kertynyt useita maksuhäiriöitä maksamattomista veroista ja työnantajan sosiaaliturvamaksuista. Kaikkiaan yhtiöltä karhutaan yli 36 000 euron suuruista summaa ulosoton kautta. Iltalehden mukaan tuoreimmat merkinnät ulosottorekisterissä ovat tältä kesältä.

Myös laulajan henkilökohtaisessa ulosottorekisterissä on merkintöjä viimeisen kahden vuoden ajalta, mutta Iltalehden mukaan Kansa on maksanut kaikki ulosotossa olleet laskunsa.

Kansan yhtiön tuoreimmat tilinpäätöstiedot ovat vuodelta 2008. Tuolloin yhtiön liikevaihto oli 693 000 euroa. Huimasta liikevaihdosta huolimatta yrityksen tulos painui pakkaselle lähes 63 000 euron edestä. Yhtiö teki tappiota myös vuotta aikaisemmin, 230 000 euron liikevaihdolla tappiota syntyi 58 000 euroa.

Laulaja on myös laittanut jälleen Espoon Westendissä sijaitsevan hulppean omakotitalonsa myyntiin. Edellisen kerran arvotalo oli myynnissä vuonna 2009, jolloin kymmenen huonetta käsittävää, kolmikerroksista taloa kaupattiin noin kahden miljoonan euron hintaan. Nyt talon pyyntihinta on lähes 2,5 miljoonaa euroa. Kansa osti talon 15 vuotta sitten noin 580 000 eurolla.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat