Mainos

IL: Suomalaisnuorilla kauhunhetkiä rippileirillä Virossa

Sekavasti käyttäytynyt asemies uhkaili rippileirillä työskennelleitä isosia sunnuntaina Viron Pilistveressä, kertoo Iltalehti. Välikohtaus sattui leiripaikan läheisyydessä, kun kolme isosta oli piipahtamassa paikallisessa kyläkaupassa.

Yhden isosen sukulaisen mukaan uhkaavasti käyttäytynyt mies tarttui toista porukan tytöistä käsivarresta, jolloin isoskolmikko yritti tarjota miehelle puhelimiaan ja rahojaan. Tämä ei auttanut, joten yksi isosista yritti mennä tytön ja asemiehen väliin. Tällöin asemies veti pojan itseään vasten ja painoi aseen tämän ohimolle.

Kun isostytöt yrittivät auttaa ystäväänsä, mies alkoi potkia heitä. Välikohtaus päättyi vasta, kun ulkopuolinen virolaismies sai asemiehen revittyä pois nuorten kimpusta. Nuoret ryntäsivät pois paikalta ja samalla mies alkoi ammuskella kohti taivasta.

Iltalehden mukaan välikohtaus järkytti isosia niin paljon, että he keskeyttivät leirin. Muut leirille osallistuneet ovat saaneet keskusteluapua.

Keski-Virossa sijaitseva Pilistveren pappila on suosittu leirikohde suomalaiselle seurakunnille. Pieni kylä sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Tallinnasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.