Mainos

IL: Rabbi salakuljetti ja myi Suomessa 20 kiloa hasista

25-vuotiasta rabbia syytetään Helsingin käräjäoikeudessa neljästä törkeästä huumerikoksesta, kirjoittaa Iltalehti.

Lehden mukaan rabbi oli joutunut kotimaassaan Israelissa talousvaikeuksiin ja uskoi pääsevänsä leveämmän leivän ääreen ryhtymällä huumebisnekseen Euroopassa. Israelilaisen rabbin sai houkuteltua huumeisiin hänen israelilainen tuttavansa, joka on kansainvälinen liikemies.

Liikemies tarjosi keikkaa, jossa hän lainaisi rabbille autonsa, jolla rabbi toisi huumeet Suomeen. Rabbin tehtävänä oli kätkeä hasispötköt, ajaa auto Suomeen ja myydä tavara eteenpäin.

Lehden mukaan homma sovittiin ja brittirekisterissä oleva auto odotti rabbia Hollannin Antwerpenissä ja hasis oli valmiina autossa. Rabbi matkasi ensin Travemündeen, mistä saapui laivalla Helsinkiin. Ensimmäisinä kauppoinaan rabbi myi kahden kilon erän 12 000 euron hintaan. Liikemies oli tyytymätön huumeiden hintaan, mutta maksoi kuitenkin rabbille palkkion.

Seuraava myyntikeikka koski viittä kiloa hasista, ja rabbi lensi jälleen Suomeen. Koska rabbilla oli verkosto valmiina, hän pääsi aineista eroon nopeasti.

Iltalehden mukaan rabbi ehti hoitaa kolme keikkaa ennen kuin jäi kiinni heinäkuun alussa Turun satamassa. Tullikoira reagoi rabbin autoon, josta löytyi nopeasti yli kahdeksan kilon huumepötkylät.

Rabbi on ollut kiinniotettuna heinäkuun alusta lähtien. Käräjäoikeuden on määrä antaa hänen tuomionsa tänään.

Rabbin lisäksi vyyhdessä on syytettynä kolme muuta, ulkomaalaista miestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.