IL: Jussi Parviainen kihlasi 36 vuotta nuoremman rakkaansa

Ohjaaja Jussi Parviainen on kaikessa hiljaisuudessa kihlannut itseään 36 vuotta nuoremman neitokaisen, kirjoittaa Iltalehti.

Jussi Parviainen, 55, meni kihloihin 19-vuotiaan Saanan kanssa yllättäen keskiviikkona. Parviainen kertoi pitäneensä suhteen salassa lähipiiriltään, mutta naimisiin pari aikoo jo ensi viikolla. Varsinainen salamarakkaus on edennyt lehden mukaan pikavauhdilla, sillä pari tapasi vasta viikkoja sitten. Jussi ja Saana tutustuivat, kun Jussi etsi uuteen elokuvaansa Kelpaanko Teille päänäyttelijää.

– Saanan kasvot ja silmät. Ja vartalo. Rakastuin häneen täysin. Menin ihan sekaisin. Heti alusta lähtien naimisiinmeno oli mielessä, Parviainen kuvailee Iltalehdelle.

Salainen suhde, pikakihlat ja hurja 36 vuoden ikäero aiheuttaa monissa varmasti kysymyksiä. Parviainen kuitenkin vakuuttaa Saanan kanssa, että ikä on vain numero.

– Saana on aikuinen nainen, ei hän ole mikään lapsivaimo. Myöhemmällä iällä mies voi todella tunnistaa ja kohdata naisen oikein, kuten pitää, Parviainen sanoo lehdelle.

Saanalla on entisestä suhteestaan melkein kolmevuotias tytär ja Parviaisella neljä lasta aiemmista liitoistaan. Parviainen kertookin Iltalehdelle lapsirakkaan pariskunnan aloittavan heti lasten yrittämisen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat