Mainos

IL: Johnny Depp kiistää mustasukkaisuushuhut

Helmen äänestyksessä vuoden 2010 seksikkäimmäksi mieheksi valittu näyttelijä Johnny Depp kiistää Iltalehdelle mustasukkaisuushuhut.

The Tourist -elokuvan kuvausten aikaan huhuttiin elokuvan alun perin sisältäneen Johnny Deppin ja Angelina Jolien välisen seksikkään suihkukohtauksen, joka kuitenkin jätettiin pois Deppin vaimon Vanessa Paradis'in pyynnöstä. Iltalehden haastattelema Depp kuitenkin kiistää leppoisasti moiset väitteet.

– Lehdissä oli jotakin pikkujuttuja mukamas suihkukohtauksesta, jonka he väittivät olevan olemassa ja kuinka Vanessa järkyttyi siitä. Tämä on aivan keksittyä. Vanessa ja lapset olivat kanssani Venetsiassa. Söimme usein yhdessä illallista Angien ja Bradin perheen kanssa. Kaikki sujui hyvin. Vanessa ja minä olemme kulkeneet yhdessä 13 vuotta. Ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Angie on pökerryttävän kaunis, niin on myös Brad. Ja myös Vanessa. Minä olin ruma mies joukossa, näyttelijä virnistää poikamaisesti.

Deppiä pidetään yhtenä Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. 11-vuotiaan Lily-Rosen ja kahdeksanvuotiaan Jackin isä toteaa tärkeimpien kohteliaisuuksien tulevan omilta lapsiltaan.

– Paras kohteliaisuus on, kun lapsi sanoo, että olet maailman paras isä. Ehkä heidän mielipiteensä on hieman puolueellinen, mutta silti se on paras kohteliaisuus ehdottomasti, Depp nauraa.

MTV3/Helmi

Lähde: Iltalehti

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.