Mainos

IL: Jari Aarnio pahoinpideltiin vankilassa

Rikosylikomisarion tehtävistä hyllytetty, tutkintavankeudessa istuva Jari Aarnio on joutunut toisen vangin pahoinpitelemäksi Vantaan vankilassa, kertoo Iltalehti.

Lehden tietojen mukaan toinen osastolla ollut vanki potkaisi Aarniota voimalla kylkeen eilen iltapäivällä. Aarnion vammat eivät ole IL:n mukaan vaatineet ulkopuolista sairaalahoitoaan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten päällekarkaus onnistui, sillä Aarnio on viettänyt lähes koko vuoden mittaisen tutkintavankeusaikansa yksin sellissään. Myös ulkoilujaksot Aarnio on viettänyt yksin.

– Kaikki eristyksissä olevat eivät suinkaan ole koko ajan erossa muista vangeista. Tiukasti eristetyillekin vangeille on taattava jonkinlaisen viriketason ylläpito, kertoi Iltalehdelle Vantaan vankilan turvallisuudesta vastaava apulaisjohtaja Jaakko Jokinen.

Vankilasta vahvistettiin pahoinpitelyn tapahtuneen, mutta ei paljastettu, kuka pahoinpiteli ja kenet. Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi vahvisti Ylelle, että pahoinpidelty oli Aarnio.

Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Aarniota epäillään lähes 30 rikoksesta, mm. törkeästä huumausaine- ja kätkemisrikoksesta. Hän on kiistänyt kaikki syytteet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.