IL: Ilkka Kanerva avautui vihdoin kohuerostaan

Entinen ulkoministeri Ilkka Kanerva on vihdoin kertonut julkisesti tuntojaan kevään 2008 kohuerostaan. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Ilkka Kanervan elämän mustin hetki sattui keväällä 2008 sen jälkeen, kun hän jäi kiinni tekstiviestittelystä kohublondi Johanna Tukiaiselle. Kanerva ei ole sen jälkeen kertonut julkisesti tuntemuksiaan eron hetkellä, mutta nyt mies avautuu kohuajoista Heikki Saaren kirjoittamassa Median jahtaamat -kirjassa.

Kanervan kiirastuli alkoi maaliskuun alussa, kun Hymy-lehti kirjoitti ulkoministerin ja Tukiaisen viestittelystä. Maaliskuun loppuun mennessä tilanne oli niin paha, että kokoomuksen sisällä pohdittiin jo Kanervan seuraajaa.

Kanerva kävi maaliskuun viimeisinä päivinä useita keskusteluja puolueen puheenjohtaja Jyrki Kataisen kanssa.

31. maaliskuuta Kanerva keskusteli asiasta taas kerran puolueen puheenjohtaja Jyrki Kataisen kanssa.

– Olin niin syvällä omassa emootiossani enkä pelkästään emootiossa, vaan tunsin äärettömän suurta fyysistä pahoinvointia. Elämä musteni totaalisesti. Mitkään elämänarvot eivät tuntuneet miltään. Tuntui vaan, että kaikki on loppu. Aivan kaikki, Kanerva muistelee maaliskuun viimeisen päivän tuntemuksia.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja