Mainos

IL: Huijari piinasi luksushotelleja Helsingissä – jätti tuhansien arvosta palveluita maksamatta

Keski-ikäinen mieshuijari käytti hyväkseen neljän helsinkiläisen luksushotellin palveluita lähes 5000 euron edestä. Nyt mies tuomittiin petoksesta, uutisoi Iltalehti.

Ensimmäisenä mies oli majoittunut Scandic Continentaliin lähes viikon ajaksi. Ravintolapalveluita ja huoneen minibaaria käytettyään mies häipyi paikalta maksamatta.

Seuraava kohde oli Hilton Strand, jossa mies tilasi jälleen huonelaskuun minibaarin tuotteita sekä saunapalveluita. Neljän päivän majoituksen jälkeen mies lähti ja jätti jälleen huoneen palveluineen maksutta.

Viimeiset kaksi huijarin kohdetta olivat Kalastajatorppa ja Kampin Radisson SAS Royal, joissa mies yöpyi yhteensä kuusi yötä. Pelkästään viimeisen visiitin hinnaksi tuli yli 1800 euroa, mutta mies ei tavoilleen uskollisena maksanut tätäkään vierailua.

Poliisi pääsi hotellihuijarin jäljille, mutta tavoitti hänet vasta noin vuoden kuluttua rikoksista. Oikeuteen hän ei kuitenkaan koskaan saapunut ja siksi käräjäkäsittelyt venyivät usealla vuodella. Rikosten tapahtuma-aika oli kevätkesä 2007, mutta tuomion hotellihuijari sai vasta joulukuussa 2015.

Mies kuitenkin valitti tuomiostaan hovioikeuteen ja kiisti tehneensä petokset. Sanojensa mukaan miehellä oli ollut aikeina maksaa yli 4500 euron suuruiset hotellilaskut. Hovioikeus ei kuitenkaan niellyt selitystä ja mies tuomittiin neljästä petoksesta 75 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä maksamaan aiheuttamansa vahingot hotelleille viivästyskorkoineen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.