Mainos

IL: Forssassa myrkytetyksi epäilty mies oli jäänyt kiinni pettämisestä – vaimolta mustasukkaisia viestejä

Forssassa epäselvissä oloissa kuollut 51-vuotias yrittäjämies oli jäänyt kiinni pettämisestä, kertoo Iltalehti. Miehen murhasta epäilty nainen oli puolestaan käyttäytynyt erittäin mustasukkaisesti. Hän oli viestitellyt miehen puhelimesta muille naisille vielä tämän kuoleman jälkeenkin.

Poliisin esitutkinta-aineiston mukaan Forssan seudulla toimitusjohtajana työskennellyt mies oli kuollut metanolimyrkytykseen. Poliisi epäili miehen murhasta 47-vuotiasta vaimoa. Nainen vangittiin murhasta epäiltynä tämän vuoden tammikuussa.

Esitutkintamateriaalista käy ilmi, että parilla oli paljon ongelmia liitossaan. Alkuvuodesta toimitusjohtaja oli jäänyt kiinni suhteesta toiseen naiseen. Asia oli käynyt ilmi miehen lähettämistä viesteistä, jotka vaimo oli nähnyt miehen puhelimessa, kertoo Iltalehti. Nainen oli laittanut tällöin vireille avioeron.

Iltalehden mukaan useat esitutkinnan aikana haastatellut kertoivat naisen muuttuneen kevään aikan – osa kuvaili naisen käytöstä mustasukkaiseksi. Vaimolla oli kuulusteltujen mukaan tapana lähetellä viestejä miehensä puhelimesta naisille, joiden kanssa hän arveli miehen heilastelevan selkänsä takana.

Mustasukkaisuus ei vähentynyt edes miehen kuoleman myötä.  Eräs kuulusteltu nainen kertoi saaneensa mieheltä viestin heinäkuussa, jossa sanottiin:  ”Jätä mut rauhaan, mä en ole susta tippakaan kiinnostunut”. Viestin lähettäjäksi paljastui kuitenkin murhasta epäilty nainen. Mies oli ollut tuolloin jo kuollut.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.