Mainos

Ikimuistoiset kosinnat: Mies pyysi Tom Cruisen kosimaan puolestaan

Mies palkkasi Tom Cruisen kosimaan puolestaan – toinen taas kosi hypätessään lentokoneesta. Ovatko nämä maailman kekseliäimmät kosinnat?

Kosisitko sinä rakastasi ollessasi tulessa, tai hypätessäsi ulos lentokoneesta? Oddee.com listasi kekseliäitä kosintoja.

Kosinta vailla painovoimaa

Graciela Asturias sai unelmiensa syntymäpäivän, kun hänen miehensä vei hänet lennolle Boeing 727 -koneella. Kone lentää ylös-alas 7300 ja 10 000 metrin välillä, jolloin sen matkustajat saavat kokea, miltä painovoimattomuus tuntuu.

Matkan hauskuus ei kuitenkaan päättynyt siihen: kun pari kellui painottomina koneessa, Alex kosi Gracielaa. Neito vastasi myöntävästi, ja pari suunnittelee kymmenvuotishääpäivän viettämistä kiertoradalla.

Virtuaalisesti vaimoksi

Vuonna 2007 Moviesign -nimellä Halo-pelissä esiintyvä mies pelasi tyttöystävänsä kanssa. Furtive Penguin -nimellä tunnettu nainen luuli pelaavansa tavallista kaksi vastaan kaksi -ottelua, mutta luvassa oli muutakin: mies johdatti naisen paikkaan, johon väitti jättäneensä pelissä tarvittavan miekan. Paikalla totuus oli tarua romanttisempi: mies oli kirjoittanut "tuletko vaimokseni" maahan käyttäen pelissä tarvittavia aseita. Vastaus oli myöntävä.

Mies rakkauden tulessa – kirjaimellisesti

Parivaljakko Todd ja Eric kehittivät kosinnan, joka taatusti jäisi Toddin tyttöystävän Malissan mieleen. Stuntmiehenä toimiva Eric auttoi Toddia kehittämään stuntin, jossa hänet sytytetään tuleen ja lennätetään sitten ilman halki uima-altaaseen.

Sammutettuaan rakkautensa palon huiman lentomatkan päätteeksi uima-altaassa Todd ryömi ylös vedestä, polvistui Malissan eteen ja julisti olevansa niin kuumana naiseensa, että syttyi tuleen. Kosinta oli vuorossa seuraavaksi – vastaus oli innostunut "kyllä".

Kosimalla alas lentokoneesta

Mateo Martinez päätti tehdä ikimuistoisen kosintaretken. Niinpä hän anoi tyttöystävänsä kättä juuri, kun pari oli hyppäämässä laskuvarjoin varustettuina ulos lentokoneesta – 6000 metrin korkeudessa!

– Ei ole parempaa tapaa nostaa sykettään kuin hypätä koneesta ja kosia tyttöystäväänsä, Matrinez kommentoi.

Tomppa, tee se puolestani

Vuonna 2004 Tom Cruise käväisi Portugalin televisiossa kosimassa. Cruise pyysi Soniaksi nimettyä naista menemään naimisiin kameramies Joao Martinsin kanssa. Martins oli kuvannut Cruisea Viimeinen samurai -elokuvan ensi-illassa.

– Sonia, sinun täytyy mennä naimisiin Joaon kanssa. Ole kiltti ja nai hänet. Hän itkee kameran takana, Cruise sanaili.

Sonia suostui. Cruisen kosinta ei kuitenkaan ollut ilmainen: nauhalla hän vitsaili, että parin lapset täytyy nyt nimetä hänen mukaansa!

MTV3/Helmi
Lähde: Oddee.com
Kuvat: Shutterstock, Wireimage/AOP, kuvat eivät liity kosintoihin

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.