Ikäerosta kohu Salkkareissa – iskee tunteisiin

Ronny Roslöf ei usko, ettei ikäero parisuhteessa tai homoseksuaalisuus aiheuttaisi nykymaailmassa pientä supinaa kummempia seurauksia työpaikalla. Salatuissa elämissä supina voi vaikuttaa Kallen tunteisiin.

Lari ja Kalle osoittivat hellyyttä varsin julkisesti eilisessä Salatut elämät -jaksossa. He muiskauttivat pusun keskellä sairaalan, Kallen työpaikan, käytäviä.

Larin näyttelijä Ronny Roslöf on sitä mieltä, että teko on rohkea, muttei ehkä täysin sovelias.

– Se on ehkä vähän överiä, Roslöf kommentoi.

Sitä mieltä olivat myös Kallen (Pete Lattu) kollegat sarjassa. Suudelman jälkeen näytettiin, miten sairaalan väki alkoi juoruta kahden hyvin eri ikäisen miehen välisestä suhteesta ja juoruilu jatkui illan Salkkarit-jaksossa.

Roslöf uskoo, että niin voisi käydä tosielämässä, mutta vihjaa, että sarjassa käänne etenee epätodellisemmaksi.

– Aina nyt supinaa voi olla, mutta ei niin radikaaleja seurauksia kuin sarjassa. Yhteiskunta on niin suvaitsevainen nykyään.

Lari on saanut Kallen kanssa seurustellessaan uutta itseluottamusta eivätkä muiden supisemiset paljoa nuorta miestä hetkauta. Roslöf pohtii Kallen olevan mahdollisesti herkempi tilanteessa – kohu iskee hahmojen tunteisiin.

– Se voi vaikuttaa aika paljon Kalleen ja Kallen fiiliksiin.

Kallen tunnelmien mahdollisista muutoksista huolimatta Elias Petteri Paavola) vaikuttaisi olevan Larin mielestä jo historiaa.

– Lari on päässyt Eliaksesta yli ja rakentaa uutta elämää Kallen kanssa, Roslöf kommentoi. 

Salatut elämät arkipäivisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja