Mainos

Ikä on vain numero – anna ihosi hehkua aina

Päälle kolmekymppisen Minna Murron ongelma on pintakuiva iho, joka aiheuttaa ongelmia monille muillekin suomalaisnaisille. Helmen muuttumisleikissä kuivuudelle annettiin kyytiä meikkitaiteilija Riia Koiviston opastuksella. Lisäksi Minna sai vinkkejä hormonitoiminnasta aiheutuvien näppyjen hoitoon.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Yli 30-vuotiaan iho on jo alkanut menettää kimmoisuuttaan, joten oikean päivävoiteen, yövoiteen ja silmänympärysvoiteen valinta on tärkeää. Anti-age-ominaisuuksia sisältävä tuote kannattaa valita ihotyypin mukaan – rasvoittuvalle iholle kevyempi voide ja kuivalle iholle paksumpi. Keväällä on erityisen tärkeää, että päivävoide sisältää myös suojakertoimen, vaikka nykyään auringon haitallisten säteiden välttäminen on tärkeää ympäri vuoden. Yhdellä tuotteella ei varmasti pärjää koko vuotta, joten ihon kuntoa on hyvä seurata vuodenaikojen vaihtuessa.

Riia levitti Minnan iholle pintakuivalle sekaiholle sopivan light-voiteen, jolla on myös juonteita tasoittava vaikutus. Samalla Riia puhui Minnalle pintakuivan ihon kosteuttamisen tärkeydestä. Minnalle suositeltiin naamiokuuria, jonka aikana tulee käyttää erityisesti kosteuttavia naamioita. T-alueelle Minna voi käyttää myös syväpuhdistavaa naamiota.

Kasvoille kevyt anti-age-tuote

Minnan kasvoille levitettiin Nivean Anti-Wrinkle Q10PLUS Light Day Care. Tuote on kevyempi vaihtoehto maailman myydyimmälle ryppyvoiteelle Anti-Wrinkle Q10 PLUS Day Care:lle. Light-tuote on suunniteltu erityisesti normaalille ja sekaiholle, joka tarvitsee ihon ikääntymisen merkkejä hidastavia tehoaineita. Molemmissa tuotteissa on saman verran Q10-koentsyymiä, joka vapauttaa energiaa solujen käyttöön. Ihon toimintojen paraneminen vaikuttaa ihon tasaisuuteen ja ryppyjen tasoittumiseen.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.