Mainos

Iisan suunnitelma: Ratamestarinkatu

Kolmio oli lähes alkuperäisessä 1970-luvun asussaan: seinillä oli raskaan ja tunkkaisen näköisiä kangas- ja muovitapetteja, maalivärinä oli valkoisen lisäksi käytetty osassa eteistä ja käytävää sammakonvihreää. Samainen väri oli myös kylpyhuoneessa ja wc:ssä. Remonttitarve oli ilmeinen.

Aloitin muutostyöt keittiöstä: kaapistojen rungot ja ovet olivat huonossa kunnossa. Lisäksi keittiön ja ruokailutilan väliin asennettu lokerikko pimensi tilan. Uusi keittiö on Isku-keittiöltä. Oviksi valitsin korkeakiiltovalkoisen, joka on sekä raikas että tyylikäs. Lämpöä tuovat tummat laminaattityötasot.

Seuraavaksi revittiin seinistä tapetit. Pinnat pestiin Tikkurilan Maalipesulla, tasoitus Presto LG karkealla kevyttasoitteella sekä Presto LF kevyttasoite, hieno. Seiniin Tikkurilan Harmony sisustusmaali F497 sekä tehostevärinä vaaleanruskea J468. Pattereihin Tikkurilan Otex tartuntapohjamaali, päälle puolihimmeä Maalarin valkolakka. Katot maalattiin Tikkurilan himmeänvalkoisella Sirolla.

Kylpyhuone ja wc raikastettiin valkoisella. Pohjalle Tikkurilan Repco siveltävä huoltomaali, pintaan puolihimmeä Luja. Yksi kylpyhuoneen seinistä rimoitettiin tummalla puulla, joka tuo mukavan kontrastin.

Sisustus: Keittiön klassisen kaunis ruokailuryhmä löytyi Ikeasta, samoin valaisin ja ylellisyyden tuntua tuova orienttikuvioinen matto. Verhot teetettiin Les Tissus Colbert´ssä, sieltä on myös tason puinen vekkivalaisin. Lasinen rekvisiitta Iittalasta. Ruokailutilan maalaus samoin kuin muun huoneistossa käytetty taide on taiteilija Elvi Rangellin pensselistä. Olohuonetta modernisoitiin maitokahvin värisellä Christian-sohvalla sekä beige-valkoraitaisilla medaljonkituoleilla, Don Goffosta. Niitä täydentävät kauniisti tummapuiset sohvapöytä ja tarjotinpöytä sekä muhkeat itämaishenkiset pöytävalaisimet, kolmijalkavalaisin sekä punasävyinen matto, Don Goffo. Raikkaan valkoinen rahi Ikeasta. Ylellinen silkkiverho Les Tissus Colbert. Käytävän ja eteisen sekä makuuhuoneiden pikkumatot Stockmann.

Makuuhuoneen ja työhuoneet matot Don Goffosta. Työhuoneen klassinen kirjoituspöytä sekä hyllykkö ovat Ikeasta, vekkivalaisimet ja siirtomaahenkinen nahkainen tuoli Don Goffosta. Verho Les Tissus Colbert. Makuuhuoneen sänky ja vuodevaatteet ovat Ikeasta, yöpöydät Stockmannilta, punasävyiset vekkivalaisimet ja sängyn päädyn ”jakkara” Don Goffosta, verho Les Tissus Colbert.

Eteisen tumman purppuran punainen tuoli Stockmannilta, siro sivupöytä Don Goffosta. Kylpyhuoneen jakkara Ikeasta, samoin suihkuverhot ja muut tekstiilit. Wc:n asustus Stockmannilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.