Iholla-Sini: Näin vanhempani reagoivat valehteluuni

Sini kävi Iholla-naisista toisena livevieraana Subin netissä. Sini kertoi tuoreita kuulumisia muun muassa koulunkäynnistään ja kesäsuunnitelmistaan.

Iholla-naisten livevierailukierros Subin netissä jatkui torstaina 10.5. Sinin vierailulla. 16-vuotias Sini saapui vastailemaan katsojien kysymyksiin suoraan koulun penkiltä.

Sinin koulunkäyntiin liittyvät ongelmat olivatkin kiinnostaneet suuresti myös katsojia, sillä aiheesta oli tulvinut Sinille runsaasti kysymyksiä. Tällä hetkellä Sini kertoo koulunkäynnin sujuvan jo paremmin kuin sarjan kuvaamisen aikoihin.

– Olen saanut motivioitua itseni, koska haluan suorittaa lukion kolmessa vuodessa.

Sinin mielestä oman elämän kuvaamisessa parasta oli kuvaamisen tuoma vaihtelu normiarkeen.

– Se toi iloa ja jännitystä elämään, kun teki vaihteeksi jotain erilaista. Vaikeinta oli se kun vaikka kokkasi ja halusi kuvata sitä, oli vaikea säätää kameran kanssa. Tai esimerkiksi kun oli kiire, olisi ollut kiva että olisi ollut kuvaajakin, Sini vitsailee.

Sarjassa nähtiin moneen otteeseen kuinka Sini huijasi kotiväkeään esimerkiksi kertomalla menevänsä kaverinsa luokse yöksi vaikka todellinen yöpymispaikka olikin poikaystävän luona. Miten kotiväki on suhtautunut Sinin uhkrohkeaan valehteluun?

IHOLLA Subilla tiistaista perjantaihin kello 22.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat