Iholla-sarja nähdään AVAlla – Tässä ovat sarjan naistähdet

Subin suosittua Iholla-sarjaa päästään seuraamaan tulevana kesänä AVAlla uusintojen merkeissä. Tässä sarjan naistähdet!

Kotimainen realitysarja Iholla nähdään tulevana kesänä uusintoina AVAlla. Sinin, Esinin, Marian, Helin, Saaran ja Pian arkeen tutustutaan 11. kesäkuuta lähtien.

Heli

28-vuotias laulaja-lauluntekijä Heli on sinkku. Ohjelman aikana päästään seuraamaan lähietäisyydeltä Helin tänä keväänä julkaistun esikoisalbumin syntymistä. Sinkkuna Heli etsii elämänsä rakkautta. Sarjassa laulaja kertoo avoimesti askelista, joita hän ottaa tähän tavoitteeseen päästäkseen.

Esin

Esin on 27-vuotias medianomiopiskelija, joka etsii sarjassa elämänsä rakkautta. Esin on loistoesimerkki ihmisestä, joka elää täysillä hetkessä. Varovaisena toiveena naisella on myös korjata välit ennen niin läheiseen siskoon, josta ei ole kuullut mitään kolmeen vuoteen.

Maria

Maria on 28-vuotias arkkitehti, joka on naimisissa laulaja-näyttelijä Reino Nordinin kanssa. Sarjan aikana pariskunnalle perheeseen syntyy Luna-tytär. Nordinien perheen taloprojekti kiristää sarjan aikana hermoja, kun perhe joutuu asumaan muualla. Uudesta talosta löytynyt homevaurio kiristää tunnelmaa entisestään.

Sini

16-vuotias Sini opiskelee ilmaisutaiteisiin painottavassa lukiossa. Teinitytön elämässä merkitsevät etenkin poikaystävä ja teatteriharrastus, jolloin opiskeluun keskittyminen kärsii. Sarjassa seurataan Sinin vaikeuksia pysyä koulussa tehtäviensä tasalla.

Pia

Yksityisyrittäjän ja yksinhuoltajaäidin Pian, 45, elämässä tapahtuu merkittäviä muutoksia kun naisen täysi-ikäinen poika suunnittelee muuttoa pois kotoa. Uuteen elämäntilanteeseen ajettu Pia löytää itsensä tilanteesta, jossa hänellä on vihdoin aikaa myös itselleen.

Saara

Kolmen lapsen äiti Saara, 37, kaipaa omaa aikaa, jotta saisi kirjoitettua omaelämäkerrallisen kirjansa loppuun. Kirjan kirjoittaminen on Saaralle henkireikä kiireisen kotiäidin arjen keskellä. Välillä keskittyminen rankkoihin lapsuusmuistoihin on hankalaa kotitöiden painaessa päälle.

.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja