Iholla-Saaran mies jyrkkänä: Ei enää televisioon!

Iholla-sarjan Saara kertoi livevierailussaan lähteneensä Iholla-sarjaan todistamaan itselleen rohkeutensa.

Iholla-sarjassa nähty kolmen lapsen äiti Saara vieraili Subin netin livevieraana tiistaina 22.5. Naisen mielestä oman elämän taltioiminen tv-ohjelmaan puolen vuoden ajan ei ollut hukkaan heitetty projekti.

– Koin sen hyvänä tilaisuutena osoittaa itselleni, että olen tarpeeksi rohkea ja ettei ihmisten mielipiteillä ole merkitystä, pitää vain seurata omaa polkua. Positiivista oli se kun huomasi uusia puolia itsestään. Normaalisti kukaan ei peilaa niitä sulle samalla tavalla kuin kamera, Saara sanoo.

Myös sarjan tuleva kausi kiinnostaa Saaraa.

– Mua kiinnostaisi seurata vähän kypsemmän naisen elämää, vaikka jo eläkeläisikäisen tai sitä vanhemmankin ihmisen elämää. Siellä olisi varmasti vähän toisenlaista toimintaa, mikä on itseltä vielä hämärän peitossa.

Sarjaa kuvatessaan Saara ei osannut kuvitella siitä seuraavaa julkisuutta. Sarjan alettua pyöriä ruudussa ihmiset ovat kuitenkin yllättävänkin usein tunnistaneet naisen kaduilla.

Lähipiiri on Saaran mukaan enimmäkseen vaiennut ohjelman suhteen – aviomies Thomasia lukuun ottamatta. Katso, mitä mieltä Saaran mies oli ohjelmaan osallistumisesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat