Iholla-Maria avoimena: Kärsin vuosia lapsettomuudesta

Iholla-Maria vastasi avoimesti faniensa esittämiin henkilökohtaisiinkin kysymyksiin Subin livevieraana. Hän kertoi rankimmaksi elämänkokemuksekseen lapsettomuuden pelon.

Iholla-naisten livevierailukierros käynnistyi tiistaina 8.5. Marian vierailulla. Maria saapui vastailemaan katsojien kysymyksiin mukanaan perheen kuopus, kahdeksan kuukauden ikäinen Luna-vauva. Marian lapset, Fidel ja Luna, ja etenkin heidän erikoiset nimensä kiinnostivat paljon katsojia.

Lasten nimet ovat peräisin Espanjaan vievistä sukujuurista.

– Isäni on Barcelonasta kotoisin. Siksi halusin lapsille espanjalaiset nimet, Maria kertoi.

Perheenlisäystä ei Marialla ja hänen miehellään ainakaan tällä hetkellä ole suunnitelmissa, sillä nykyisten lasten kanssa on jo kädet täynnä töitä. Jälkikasvun saaminen ei kuitenkaan ole aina ollut Marialle läheskään itsestäänselvyys. Fanin kysyttyä Marian elämän rankinta kokemusta, paljasti Maria sen olleen ehdottomasti vuosia kestänyt lapsettomuuden pelko.

– Se oli sanoinkuvaamattoman vaikeaa, Maria tunnusti.

Katsojat halusivat tietää myös muun muassa, mitkä nimet Maria antaisi Fidelin ja Lunan sisaruksille, mikäli sellaisia tulisi.

IHOLLA Subilla tiistaista perjantaihin kello 22. Jaksot ja psykologi Laura Stenroosin analyysit sarjan teemoista löydät Subin netistä: sub.fi/iholla.

Iholla-nettisivujen psykologi Laura Stenroos pohtii Iholla-sarjassa esiin nousevia teemoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat