"Ihmiset olettavat, että harrastat seksiä paita päällä ja pimeässä" – pluskokoinen bloggaaja jakoi seksivinkkinsä

Instagram-kuvansa yhteydessä Cheyenne on jakanut myös seksivinkit pluskokoisille.

Amerikkalainen Cheyenne jakaa itsestään vihjaavia ja alastonkuvia Instagramissa, koska haluaa rohkaista pluskokoisia naisia syleilemään vartaloitaan. Instagram-kuvansa yhteydessä Cheyenne on jakanut myös seksivinkit pluskokoisille, kertoo Daily Mail.

– Jos olet lihava, sinulta yleensä kielletään seksuaalisuus kokonaan, tai sitä tuputetaan sinulle jonkin fetissin muodossa. Ihmiset olettavat, että harrastat seksiä paita päällä ja pimeässä, mikä on totta joidenkin kohdalla. Pelkäsin niin paljon sitä, miltä näyttäisin jonkun suuseksiä antavan silmissä, etten halunnut harrastaa sitä, Cheyenne kirjoittaa.

– Vääntelemme kehojamme, piiloudumme peittojen alle tai kieltäydymme asennoista koska, luojan tähden, kumppanimme voisi nähdä, että meillä on maha.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Cheyenne kuitenkin huomauttaa, ettei mikään kehon vääntely huijaa ketään.

– Kumppani tietää, miltä näytät, ja hän haluaa harrastaa kanssasi seksiä. Ei ulkonäöstäsi huolimatta, vaan koska ulkonäkösi viehättää!

Cheyenne alkoi syleillä kehoaan ottamalla selfieitä, nukkumalla alasti ja viettämällä muuten aikaa ilman vaatteita.

– Ne jenkkakahvat, jotka kerran piilotit? Ne pitää päästää valloilleen kaikessa upeudessaan seksin aikana! Jos joku on epäkunnioittava asian suhteen, hän ei ansaitse harrastaa seksiä kanssasi. Älä tuhlaa aikaasi ihmiseen, joka ei kunnioita kehoasi tavalla, jonka se ansaitsee, Cheyenne kehottaa.

– Huolehdimme siitä, ettemme osaa tarpeeksi tai ole tarpeeksi taipuisia seksiin, mutta kaikille seksissä on haasteita. Kaikki asennot eivät toimi, ja se on ok! Aina on vaihtoehtoja.

Seksin apuvälineiksi Cheyenne suosittelee liukuvoidetta ja muotonsa hyvin pitäviä tyynyjä. Isokokoisille sopivista seksiasennoista on kirjoitettu myös kirjoja.

– Kehoillamme on uskomaton kapasiteetti nautinnon antamisen ja saamisen suhteen, ja mikä tahansa rasvaprosenttisi sitten onkin, ansaitset kokea tuota nautintoa.  

 

***


Lue myös:

    Uusimmat