Ihmiset listasivat asioita, jotka ovat ”parempia kuin seksi” – oletko samaa mieltä?

Twitterissä listattiin seksiä parempia asioita.

Seksi on mahtavaa ja kiistämättä monelle yksi elämän nautinnollisimmista asioista. Elämässä on kuitenkin monia muitakin nautinnollisia asioita, joita harva tulee arvostaneeksi niiden vaatimalla tavalla.

Twitter-käyttäjät kunnostautuivat loppuvuodesta listaamaan asioita, jotka tuomansa nautinnon puolesta saattavat olla jopa seksiä parempia. Suosituimmat twiiteistä ansaitsivat satoja tuhansia tykkäyksiä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta..."

"Joo, seksi on siistiä, mutta onko kukaan ikinä vastannut sarkasmiisi paremmalla sarkasmilla?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta oletko ikinä kokeillut käyttää unta pakona todellisuudesta?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta oletko kokeillut pestä astiasi heti niitä käytettyäsi, niin etteivät ne koskaan kasaannu lavuaariin?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta oletko koskaan sulkenut 15:tä välilehteä saatuasi projektin valmiiksi?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta oletko koskaan maannut kylpytakissasi kolme tuntia suihkun jälkeen?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta oletko ikinä kokeillut maata itkemässä sikiöasennossa suihkussa, kun olet krapulassa?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joo, seksi on siistiä, mutta onko baarimikko ikinä unohtanut veloittaa drinkkejä kortiltasi?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eikä parane unohtaa tätä helmeä, joka twiitattiin jo vuonna 2015:

"Seksi on siistiä, mutta oletko ikinä syönyt valkosipulileipää?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter, Independent

***

7:40

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja