Mainos

Ihanuksesta Vanhasen poliittinen erityisavustaja

Oikeustieteen kandidaatti Jukka Ihanus on työskennellyt aiemmin mm. keskustan eduskuntaryhmän kansliassa lainsäädäntösihteerinä.

Pääministeri Matti Vanhanen on nimittänyt uudeksi poliittiseksi erityisavustajakseen Jukka Ihanuksen, 30. Hän korvaa vuodenvaihteessa keskustalaisen Suomenmaan päätoimittajaksi siirtyvän Timo Laanisen.

Ihanus toimii pääministerin talouspoliittisena neuvonantajana. Hän ollut yhtenä pääministerin erityisavustajista viime vuodesta lähtien, jolloin hän aloitti eduskunta-asioiden avustajana.

Oikeustieteen kandidaatti Ihanus on työskennellyt aiemmin muun muassa keskustan eduskuntaryhmän kansliassa lainsäädäntösihteerinä.

Ennen siirtymistään Vanhasen erityisavustajaksi Laaninen on ollut keskeinen taustavaikuttaja keskustassa pitkään. Hän toimi muun muassa Anneli Jäätteenmäen (kesk.) avustajana vaalikampanjassa ja pääministerikauden aikana.

Vanhasella on viisi avustajaa. Kansainvälisenä avustajana toimii ulkoasioiden alivaltiosihteeri Esko Hamilo ja EU-avustajana Riina Nevamäki. Eduskunnassa Vanhasta avustaa Sanna Rauhansalo. Lisäksi pääministerin apuna on hallinnollinen avustaja Ritva Larilahti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.