Ihanat, upeat yli nelikymppiset naiset – katso inspiroivat kuvat!

Tänä päivänä Hollywoodin tähtien ura ei pysähdy maagiseen ja pelättyynkin rajaan, eli neljänkympin kieppeille. Katso kuvat upeista yli nelikymppisistä tähdistä!

Hollywood on pullollaan upeita, kauniita naisia, joiden ura tai olemus ei ole lopahtanut neljäänkymmeneen ikävuoteen. Nydailynews.com listasi Hollywoodin kaunottaria ja pari herrasmiestä, jotka ovat yli nelikymppisiä ja sitäkin upeampia.

Ihanat, upeat yli nelikymppiset tähdet – katso kuvat heistä Nydailynews.comin sivuilta!

Näihin inspiroiviin naisiin lukeutuvat muun muassa Jennifer Aniston, 42. Aniston ei häpeä sitä, että olisi valmis kokeilemaan botoxia.

– Voisin tehdä sen. Nämä rypyt ovat päivä päivältä syvempiä, Aniston kertoo.


44-vuotias Cindy Crawford saattoi lopettaa mallintyöt vuonna 2000, mutta häneen pätee sanonta: kerran malli, aina malli. Crawford on ollut yhdessä aviomiehensä Rande Gerberin kanssa jo 12 vuotta. Parilla on kaksi lasta Presley Walker, 11, ja Kaia Jordan, 8.

Toinen malli, Elle Macpherson, 47, on inspiroinut monia.

– Hän on 47-vuotias nainen jolla on 18-vuotiaan kroppa. Hän näyttää upealta. Hän on niin inspiroiva, designer Julien Macdonald on hehkuttanut.

Listalta löytyvät muun muassa Täydellisten naisten Teri Hatcher, 45, Sinkkuelämän Samanthana tunnettu Kim Cattrall, 52, sekä tietenkin Demi Moore, 47.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: NyDailynews.com

Kuvat: GettyImage/AOP, Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja