Ihanan helpot syystrendit

Syksyn trendit ovat helppoja mutta sitäkin piristävämpiä. Seuraamalla näitä trendejä saat itsesi nopeasti tyylikkääksi arjen keskellä!

Punainen

Jos catwalkien vallitseviin trendeihin on uskominen, kirkkaanpunainen sävy huulipunissa ja kynsilakoissa on edelleen hitti. Kun lämminpohjaiset sävyt alkavat tuntua liian kesäisiltä, vaihda viileämpiin eli sinertävään taittuviin sävyihin.

– Punainen on naisellinen väri, joten se sopii esimerkiksi hyvin vastapainoksi androgyynille tyylille, kertoo OPI:n taiteellinen johtaja Suzi Weiss-Fischmann.

Otsatukka

Ylipitkä otsatukka on palannut muotiin jälleen kerran. Kun hiukset hipovat silmäripsiä, on vaikutelma salaperäisen seksikäs. Muista kuitenkin keskustella kampaajasi kanssa siitä, minkä mallinen otsatukka sopii sinun kasvojesi muotoon. Ainakin Emporio Armanin, Lanvinin, L.A.M.B:in malleille on jo saksittu näyttävät ja mysteerisen näköiset otsatukat.

Leveä hiuspanta

Heitä hyvästit huonoille hiuspäiville! Syksyn ihanan yksinkertainen trendi pelastaa kiireiset arkiaamut. Leveä, mieluiten musta ja kiiltävä hiuspanta on klassisen tyylikäs valinta. Donna Karanin ja Pradan mallit tepastelivat taannoin catwalkia näyttävissä hiuspannoissa. Punaiset huulet sopivat hyvin tyylikkään hiuspannan pariksi.

MTV/Helmi

Lähde: Elle.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat