IFK tyly vieras KuPSille – Forsell joutui outoon tilanteeseen

IFK Mariehamn katkaisi KuPSin pisteputken jalkapalloliigassa, kun ahvenanmaalaiset riistivät ansaitusti 3-1-vierasvoiton Kuopiosta maanantaina. KuPS pelasi viisi ottelua tappioitta ennen IFK-peliä.

IFK:n kaksi viimeistä maalia teki Luis Solignac. Ensin hän ohjasi 2-1, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä kahdeksan minuuttia.

Syöttäjä maalissa oli Petteri Forsell, joka viimeisteli IFK:n 1-1-tasoituksen yhdeksän minuuttia aiemmin. Forsell karkasi hänelle harvinaiseen läpiajoon KuPSin kulmapotkun jälkeen ja nosti pallon maaliin.

– Se oli uusi tilanne minulle. Olin niin puhki, että oli pakko vetää, Forsell veisteli.

Solignacin toinen maali syntyi lisäajalla KuPSin puolustuksen harhaillessa.

KuPSin 1-0-johtomaalin pukkasi Toni Markic kulmapotkusta, jonka tarjoili takatolpalle Miikka Ilo. Peli kuitenkin karkasi KuPSin käsistä nopeasti, kun pallollinen peli oli hidasta.

– Ehkä emme olleet tarpeeksi hyviä puolustamaan johtoasemassa, arvioi KuPSin maalivahti Tomi Maanoja.