IFK Mariehamn lisäsi Interin tuskaa

Ennen maaottelutaukoa jalkapallon Veikkausliigassa kovaan vireeseen yltynyt IFK Mariehamn voitti Interin Turussa lauantaina 2-0.

Inter aloitti hyvin ja hallitsi oikeastaan ensimmäistä puoliaikaa. Vaarallisia maalipaikkoja se ei kuitenkaan pystynyt luomaan.  

Toisella puoliajalla nousi ratkaisurooliin maalikuninkuutta tavoitteleva Luis Solignac. Hänellä oli useampikin paikka tehdä osuma, ja lopulta mies onnistui 65. minuutilla. Maali oli Solignacille kauden 12:s ja hän johtaa maalipörssiä kahden maalin erolla seuraavaan. Solignac myös syötti 2-0-maalin David Ramadingayelle.  

- Meillä alku oli hieman hapuilevaa, mutta toinen puoliaika oli hyvää ja kärsivällistä pallonhallintapeliä. Menemme tästä rauhallisesti eteenpäin peli peliltä ja katsomme, mihin sillä lopulta päädymme, totesi IFK-valmentaja Pekka Lyyski.  

IFK jatkaa sarjassa neljäntenä. Interillä puolestaan putoamispeikko on yhä uhkaavampi. Inter kohtaa keskiviikkona Turun paikalliskamppailussa TPS:n, joka on Interin takana, mutta kohentanut koko ajan peliään. 

Lue myös:

    Uusimmat