Idols-Susanna kilpailun jälkeen: Paras palkinto odotti kotona

Kotiin perheensä pariin palannut Susanna Erkinheimo kertoi arkeen paluun sujuneen hyvissä merkeissä.

Idols 2012 päättyi sunnuntaina Helsingin Jäähallissa käytyyn viimeiseen finaaliin, jossa voitosta taistelivat Susanna Erkinheimo ja Diandra Flores.

Pitkän koko kevään kestäneen rupeaman päättyminen ei kotiinsa Laihialle palanneen Susannan mukaan tuntunut oudolta, sillä hälinä ympärillä oli lähinnä muuttanut muotoaan.

– Aika paljon mulla on puhelin soinut. Tässäkin, vaikkei päivä ole kovin pitkälle asti ehtinyt, on kaksi kukkalähetystäkin jo tullut kotiin. Oikeastaan se on ihanaa, että nyt ei ole sitä sellaista hälinää mitä Idolsissa oli.

– Hyvää palautetta on tullut kaikilta Laihialla. Tänäänkin kun kävin kaupassa, tuli paljon onnitteluja. Monet ovat sanoneet, että "sun olisi pitänyt voittaa, olit paras". Kivalta tuntuu kaikki tuollaiset palautteet ja haluan kiittää tosi paljon kaikkia, Susanna totesi.

Kahden lapsen äiti lisäsi, että kotiin rakkaiden luokse palaaminen lämmitti sydäntä.

– Tällä hetkellä tuntuu, että tämä kotiin pääsy sekä lasten ja Jaakon kanssa oleminen on paras palkinto. Tämä on tällä hetkellä parasta.

– Nyt pääsee toipumaan tästä kaikesta ja odottelemaan. Täysin sydämin toivon, että joku ottaisi yhteyttä levynteon merkeissä, hyväntuulinen Susanna kertoi kuulumisiaan.

Lue lisää


Idols-voittajan viikko sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat