Idols-konkarin neuvot Diandralle: Keskity levyntekoon!

Idolsin edellisen kauden voittaneella Martti Saariselta on kokemusta siitä pyörityksestä, johon voittaja joutuu kilpailun päätyttyä. Laulajalta löytyykin takataskustaan tuoreelle Idols-voittajalle Diandra Floresille kullanarvoisia neuvoja.

Edelliskauden Idols-voittaja Martti Saarisella on kokemusta hektisestä ajasta, joka viimeistä finaalia seuraa. Parhaillaan samaa pyöritystä käy läpi tuorein voittaja Diandra Flores, joka kruunattiin kansan suosikiksi sunnuntaina 6.5.2012.

– Kaksi ekaa viikkoa oli lähes tauotta jotain haastatteluja: jutuntekoa radioon, lehteen ja telkkariin. Samaan aikaan kuitenkin aloiteltiin levyn tekemistä, Martti muistelee.

Mieheltä löytyy muutama vinkki tuoreimmalle Idols-voittajalle.

– Varmaan neuvona voisi olla se, että pitää fokuksen siinä levyssä. Se on aika vaikea paikka. Nyt on eri levy-yhtiö, niin tietenkään en tiedä mikä se aikataulu on tänä vuonna. Mulla itselläni oli sellainen tilanne, että kiirettä piti.

– Olisi tärkeä homma saada hyvä levy pihalle, vaikka onkin median myllerryksessä. Tuossa kohtaa on nimenomaan hektistä se alku. Musiikki ykkösenä ja muut asiat sen jälkeen, Martti kiteyttää.

Lue lisää


Idols-voittajan viikko sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja