Idols-juontaja Paasonen imitoi Antti Tuiskua, katso video!

Idolsin huikeassa viimeisessä finaalissa juontaja Heikki Paasonen laittoi itsensä likoon. Mies antoi näytteitä näyttelijäntaidoistaan imitoiden menneiden kausien Idols-tähtiä.

Idolsin jännittävä viimeinen finaali käytiin Helsingin jäähallin suurella lavalla sunnuntaina 6. toukokuuta 2012. Suorassa lähetyksessä nähtiin myös videoklippejä, joissa Idols-juontaja Heikki Paasonen heittäytyi täysillä menneiden tuotantokausien Idols-tähtien saappaisiin.

Hupaisien videopätkien myötä paljastui, että Paasonen on erittäin lahjakas imitoija. Miehen mukaan viimeisen finaalin sketsipätkät oli suuri syy siihen, mikä sai hänet tarttumaan jälleen kerran Idols-pestiin.

– Vannotin ennen kun tein sopimusta tästä kaudesta, että saan käyttää yhden päivän näiden videoiden tekemiseen. Meidän menestyneet kilpailijathan ovat ikoneita itsessään. Ajattelin, että he ovat tarpeeksi hyvällä jalustalla, jotta heistä voi tehdä vähän pilkkaakin, Paasonen perusteli.

Paasosen mukaan erityisesti ensimmäiseltä Idols-kaudelta pinnalle ponnahtaneen Antti Tuiskun imitointia oli erityisen hauska tehdä.

– Enhän minä oikeasti osaa ketään imitoida. Mietin vain sitä, millainen olisi täysin yliampuva Antti Tuisku. Se toimi mun mielestä hauskasti, kun käytettiin vanhoja tuomarikommentteja ja keksittiin omat jutut siihen päälle, Heikki kiteytti.sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja