Idols-Diandran keikat myyvät kuin häkä

Kaikkien aikojen Idols-tähdeksi tituleerattu Diandra Flores aloittaa keikkailun heinäkuussa esikoisalbumin julkaisun jälkeen.

Diandran omaan talliinsa napannut Idols-tuomari ja levy-yhtiöpomo Tommi Liimatainen kertoo kiinnostuksen nuorta, lahjakasta laulajaa kohtaan olevan suurta.

– Kauhea kiinnostus, näin voi sanoa. Tyttö saa tehdä niin paljon keikkoja kuin vain jaksaa ja haluaa tehdä, Diandran manageroinnista vastaava Liimatainen paljastaa.

Sympaattisesta tuomaroinnista kehuja saanut levymoguli ei aio kuitenkaan olla "mikään paha manageri, joka takoo rahaa suojatillaan".

– En mä halua kuitenkaan ketään polttaa loppuun, tässä mennään aivan Diandran ehdoilla. Hän on huikean lahjakas laulaja, jolla on edessään huikea ura.

Diandran esikoisalbumi näkee päivänvalon 6. heinäkuuta. Sen jälkeen alkaa tiivis keikkailu, johon kuuluu muun muassa TallinkSiljalla oleva laivashow.

– Diandra vetää laivoilla lokakuussa noin kahdeksan show'n kiertueen. Tulossa on hyvä show, jota mietitään ja pohditaan parhaimmillaan, manageri lupaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat