Idols-Anna esitteli uuden vihkisormuksensa!

Anna Puustjärven uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti: debyyttilevy valmistuu hyvää tahtia studiossa ja laulaja on ehtinyt virallistamaan avioliittonsa kirkon siunauksella.

Lauantaina 10. tammikuuta Anna Puustjärvi kävi miehensä Olli Ripattilan kanssa hakemassa avioliitolleen kirkon siunauksen. Naimisiin pari meni viime elokuussa Las Vegasissa hotellin katolla.

– Eihän tämä mikään virallinen naimisiinmeno ollut. Me olemme olleet virallisesti naimisissa vaikka kuinka kauan. Kyseessä oli vain siunaustilaisuus, Anna tarkensi.

Siunauksen jälkeen Annan elämä ei ole sen kummemmin muuttunut, eikä pari aio suunnata edes häämatkalle.

– Olimme joulukuussa Espanjassa perheen kanssa. Olkoon se sitten vaikka meidän virallinen häämatka, Anna nauroi.

Siunauksen kunniaksi timanttisormus

Jotain ikimuistoista Anna kuitenkin halusi Helsingin Saksalaisessa kirkossa järjestettyyn tilaisuuteen.

– Sain Ollilta siellä timanttisormuksen. Aiemman sormuksen ostimme silloin Jenkeistä, mutta Olli halusi ostaa vielä tällaisen missä on timantti, Anna kertoi sormusta esitellen.

– Sormus on tosin ollut minulla jo vaikka kuinka kauan, mutta halusin, että se laitetaan sitten siellä siunauksessa.

Sukunimi ei vaihdu

Hääjuhlan lisäksi Annan alkuvuotta on täyttänyt debyyttialbumin levytys. Anna aikoo julkaista levyn artistinimellä, joka on vielä salaisuus. Jotain Annan tulevasta artistinimestä kertoo kuitenkin se, ettei laulaja ole vaihtanut sukunimeään mentyään virallisesti naimisiin.

– Olen edelleen Puustjärvi. Saatan kyllä sitten joskus vaihtaa sukunimeni, mutta näillä näkyminen en ole sitä kuitenkaan vaihtamassa, Anna mainitsi.

Lue myös:

    Uusimmat