Iäkäs mies sai pahoinpitelyssä vakavan päävamman

65-vuotias mies sai pahoinpitelyssä vakavia päävammoja tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Helsingin Kalliossa.

Keskiviikkona kello 00.50 ilmoitettiin poliisille pahoinpitelystä Torkkelinkatu 6 -kohdalla Kallion kaupunginosassa. Ilmoittaja oli nähnyt asuntonsa ikkunasta, kuinka mies ja nainen pahoinpitelivät iäkästä miestä kadulla. Pahoinpitelyä oli edeltänyt jonkinlainen sanallinen riita.

65-vuotiasta miestä oli ilmoittajan havaintojen mukaan hakattu ensin nyrkein. Kun mies oli kaatunut maahan, pahoinpitelyä oli jatkettu potkimalla maassa makaavaa päähän ja eri puolille kehoa.

Paikalle lähetetyn ambulanssin henkilöstö toimitti miehen sairaalaan. Alustavien tietojen mukaan hänellä on erittäin vakavia päävammoja. Mies on tajuttomana sairaalahoidossa. Lääkäreiden arvion mukaan vamman lopullinen vakavuus selviää muutaman päivän sisällä.

Pahoinpitelijät poistuivat paikalta juoksemalla Karhupuiston suuntaan. Mies on pituudeltaan noin 180 cm, hänellä on lyhyet tummat hiukset ja ruumiinrakenne on tukeva. Miehellä saattoi olla kaulassaan punainen huivi. Nainen oli pukeutunut vaaleaan takkiin ja vaaleaan hattuun. Naisella oli vaaleat hiukset.

Poliisi pyytää pahoinpitelyn nähneitä tai siitä muuten jotain tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon (09) 189 5328 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon (09) 189 4002.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat