Mainos

Hyvinkään tapaus järkytti: Mikä ajaa ihmisolennon tekemään tuollaisia tekoja?

Hyvinkään ampumatapaus on järkyttänyt tänään myös MTV3:n lukijoita. Uutisten Facebook-sivuilla tapaus on otettu vastaan surullisena.

– Hiljaiseksi taas vetää... Mikä ihme ajaa ihmisolennon tekemään tuollaisia tekoja?

– Kysytäänpä taas vaihteeksi, että mikä meitä vaivaa ja mikä on todellisuudessa se kaiken pahan alku ja juuri? Eikö täällä koskaan herätä?

– Väkivalta viihde ja väkivalta pelit, ne sekoittavat nuoren miehen mielen 24/7. Se on taivahan tosi. Siihen vain vähän romantiikan dramatiikkaa tai muuta epäonnistumista, niin pommi on valmis.

"Rangaistukset kovemmaksi!"

Osa lukijoista on ilmaissut keskustelussa myös suoranaista vihaa surmien johdosta. Moni vaati muun muassa kovempia tuomioita surmaajalle.Myös suomalaisen mielenterveyshoidon tilanne puhutti.

– Rangaistukset olisi viimeistään nyt aika säätää oikealle tasolle. Sairasta touhua.

– Toden totta, että rangaistukset saisivat nousta uudelle tasolle. Pitäisi myös lisätä niitä resursseja mielenterveys puolelle, eikä vaan koko ajan niitä vähentää ja vähentää. Mutta kaikista suurin kysymys, mitä herrat saisivat miettiä, on että miksi suomalaisen on tänä päivänä PAHA OLLA?

– Väärät maksumiehet yhteiskunnan "säästäessä" muun muassa mielenterveyshuollon kustannuksia - eikä ollut ensimmäinen tapaus, hui kamalaa - hävetkää poliitikot!

Millaisia ajatuksia tapaus herättää?

Katso Nina Rahkolan juttu (Seitsemän uutiset 26.5.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.