Mainos

Hyvästi muhkeat kinokset? Ensi viikolla plussaa ja vesisadetta

Isänpäivää vietetään lähes koko maassa osin suojalla ja osin pakkassäässä. Sitä ennen paikoin saadaan nauttia jopa auringosta. Ensi viikolla puolestaan lämpenee jo suojan puolelle. Ja samalla ne sateetkin tulevat sitten vetenä, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Riikka Lahtinen.

Huomenna perjantaina lumisadetta tulee enää lähinnä Lapissa. Perjantaina ja lauantaina varsinkin maan länsiosassa on jopa aurinkoistakin, Lahtinen kertoo.

– Sateita tulee huomenna Lapissa. Viikonloppu alkaa melko poutaisessa säässä ja pakkasta on edelleen suuressa osassa maata.

Lämpötilat alkavat kuitenkin pikku hiljaa nousta.

– Länsirannikolla lauantaipäivä on lähellä nollaa tai ihan rannikolla jopa plussan puolellakin. Yleisesti lauantaina sää on kuitenkin vielä talvinen, Lahtinen kertoo.

Isänpäivänä pilvisyys lisääntyy.

– Sunnuntaina isänpäivänä maan länsiosassa sää muuttuu edelleen lauhemmaksi ja pilvisemmäksi. Näyttäisi siltä, että sää muuttuu isänpäiväsunnuntaina melko pilviseksi. Mutta pakkasta on edelleen maan itä- ja pohjoisosissa paikoin ihan kunnollakin.  

Ensi viikolla lauhtuu lisää, ja sateet muuttuvat vedeksi. Millä vauhdilla, sitä on Lahtisen mukaan vielä vaikea ennustaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.