Mainos

Hyväntekeväisyysjuoksija hakattiin ja ryöstettiin kesken matkan

Hyväntekeväisyystempauksessa Kanadan laidasta laitaan juokseva brittimies on ryöstetty ja pahoinpidelty kesken reissun. Tapauksesta uutisoi BBC.

27-vuotias Jamie McDonald on ollut hyväntekeväisyysjuoksullaan maaliskuusta lähtien. Miehen on tarkoitus juosta Kanadan läpi itärannikolta aina länsirannikolle. Matka vastaa noin 200 maratonia. 

McDonaldin kimppuun hyökättiin uuden vuoden aaton juhlinnan aikana. Häneltä vietiin reppu, joka sisälsi juoksusta taltioidun kuvamateriaalin sekä rahaa ja luottokortteja.

–Minulla ei ole aavistustakaan mitä nyt teen, McDonald sanoi BBC:lle.

–Olen juuri saapunut Kalliovuorille, joka on todennäköisesti matkan rankin osuus. Tämä on todella valtava isku.

McDonald joutui mukiloiduksi ryöstön yhteydessä. Hän kertoo tehneensä ryöstöstä ilmoituksen paikalliselle poliisille.

–Laukku oli elämäni tärkein asia. Siinä oli kaikki tärkeä tästä reissusta, kaikki videomateriaali, luottokorttini, kaikki mitä omistan.

Juoksija elättää kuitenkin toiveita juoksu-urakan loppuun saattamisesta.

–Tiedän, että kanadalaiset auttavat minua parhaansa mukaan. Ja kun he tekevät, voin jatkaa matkaa ja pääsen toivottavasti Vancouveriin.

McDonald on juossut suurimman osan matkasta sarjakuvasankari Flashin asussa. Mies kerää juoksullaan rahaa useille eri sairaita lapsia tukeville järjestölle. Tähän mennessä hän on saanut kasaan lähes 70 000 puntaa muun muassa Great Ormond Streetin lastensairaalalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.