Mainos

Hyväntekeväisyysjärjestön johtaja masturboi kadulla – selityksenä "aliravitsemus"

Maailmanlaajuista huomiota lapsisotilaskampanjallaan saanut amerikkalainen hyväntekeväisyysjärjestö on saanut poikkeuksellisen kolauksen maineelleen.

Invisible Children -järjestön perustajiin kuuluva Jason Russell löydettiin kadulta sekavassa tilassa San Diegossa Yhdysvalloissa. Uutistoimisto AFP kertoo, että silminnäkijöiden mukaan 33-vuotias Russell oli juoksennellut vähissä vaatteissa ja tyydyttänyt itseään.

Poliisi on nyt toimittanut miehen sairaalaan hoitoon.

Invisible Childrenin julkisuuteen toimittamassa tiedotteessa todetaan Russelin kärsineen "väsymyksestä, nestehukasta ja aliravitsemuksesta".

– Viime viikot ovat olleet henkisesti raskaita meille kaikille, erityisesti Jasonille. Tämä ilmentyi nyt ikävänä sattumuksena, järjestön toimitusjohtaja Ben Keesey kirjoittaa.

Noin 80 miljoonaa ihmistä on jo nähnyt Invisible Childrenin tuottaman Kony 2012 -videon, jolla on haettu huomiota ugandalaisen sissijohtajan Joseph Konyn tuomitseksi oikeuden eteen.

Konyn johtama Lord's Resistance Army -sissijärjestö on kaapannut tuhansia lapsia yli 20 vuotta kestäneen toimintansa aikana ja pakottanut heidät lapsisotilaiksi ja seksiorjiksi.

Invisible Childreniä on kuitenkin kritisoitu siitä, että se markkinoi monimutkaiselle ongelmalle yksinkertaista ratkaisua. Lisäksi julkisuudessa on käsitelty järjestön yhteyttä homovastaisia liikkeitä tukevaan kristilliseen järjestöön.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.