Mainos

Hyvän työnantajan palkinnot Perlokselle ja Moilasen Leipomolle

Palkinto on tunnustus ansiokkaasta toiminnasta hyvän työyhteisön kehittämisestä, henkilöstön osallistumismahdollisuuksien toteuttamisessa, uusien työpaikkojen luomisessa sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön edistämisessä.

Tänä vuonna palkinnot jaettiin kahdeksatta kertaa.
Perlos on maailman johtavia tarkkuutta vaativien ruiskuvalettujen kestomuoviosien, elektroniikkaliittimien ja kokoonpanokoneiden valmistajia.
Maailmanlaajuisesti toimivalla konsernilla on Suomessa 12 tuotantolaitosta sekä tytäryhtiöt Englannissa ja USA:ssa.
Konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 1,2 miljardia markkaa. Perlos-konsernin henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 2000, joista Pohjois-Karjalassa työskentelee 1100.
Viime vuoden aikana henkilöstömäärän lisäys oli yli 300 henkilöä, joista Joensuun alueella toimiviin yksiköihin palkattiin yli 200. Perloksella on myös käynnistetty henkilöstön kouluttamis- ja kehittämisohjelmat, joiden avulla pyritään saamaan henkilöstö yhä aktiivisemmin mukaan konsernin toiminnan kehittämiseen.

Pieksämäen maalaiskunnassa sijaitseva Moilasen Leipomo puolestaan on kasvanut kahden henkilön kotileipomosta merkkituotteita myyväksi yli sadan henkilön yritykseksi. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 68 miljoonaa markkaa.
Keliakiatuotteet ovat avanneet markkinoita myös kansainvälisesti ja tällä hetkellä yritys suuntaa voimakkaasti Euroopan markkinoille. Gluteenittomien tuotteiden myynnistä yrityksen markkinaosuus on Suomessa jo liki 80 prosenttia.

Moilasen Leipomo on verkottunut muiden paikallisten yritysten kanssa muun muassa erilaisten henkilöstökoulutusten järjestämiseksi. Viime vuonna yritys panosti erityisesti tiimi- ja tuotemerkkikoulutukseen täsmäkoulutuksena. Palkinnot luovutettiin Työn Päivillä Mikkelissä maanantaina.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.