Mainos

Hyvää syntymäpäivää, Donald Trump! Tältä kiistelty presidentti näytti lapsena

4:12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump täyttää tänään vuosia. 

VIDEO: Tämän hämmentävän videon Trump näytti Pohjois-Korean Kim Jong-unille historiallisessa tapaamisessa

Yhdysvaltain 45. presidentti Donald Trump täyttää tänään torstaina 14. kesäkuuta 72 vuotta. Trump viettää syntymäpäiväänsä historiallisen tapahtuman jälkimainingeissa, sillä presidentti tapasi aiemmin tällä viikolla Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun maiden johtavat tapaavat kasvotusten.

Tapaamisessa allekirjoitettiin Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean välinen sopimus. Sopimuksessa maiden johtajat sitoutuvat lavein sanakääntein edistämään Korean niemimaan rauhaa.

Kyseessä ei ole Trumpin presidenttikauden ainoa historiallinen käänne, sillä jo sen alku oli ennennäkemätön. Toissa vuonna 70-vuotiaasta Trumpista tuli vanhin ihminen, joka on valittu presidentiksi Yhdysvalloissa. Ainutlaatuisen iäkäs Trump ei kuitenkaan ole, sillä Ronald Reagan oli 73-vuotias, kun hänet valittiin toiselle kaudelleen.

Donald Trump on suuren perheen vesa, sillä hän on vanhempiensa viidestä lapsesta neljäs. Trump julkaisi taannoin Instagram-tilillään nostalgisen kuvan perheestään, jossa hän itse poseeraa vasemmassa reunassa. 


Ennen pestiään presidenttinä Trump tuli tunnetuksi miljardöörinä, kiinteistömogulina, televisiopersoonana sekä varsin menestyksekkäänä kirjailijana. Trump on naimisissa Melania Trumpin kanssa ja hänellä on viisi lasta sekä kahdeksan lastenlasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.