Mainos

Hyppää mukaan kuninkaalliseen häähuumaan!

Kruununprinsessa Victoria ja hänen kihlattunsa Daniel Westling, tuleva Länsi-Göötanmaan herttua, astelevat Tukholman Suurkirkon alttarille 19.6.2010. Hyppää häähuumaan SVT Worldilla!

Kesäkuun 19. päivänä koko Ruotsi juhlii kruununprinsessa Viktorian ja hänen kihlattunsa Daniel Westlingin häitä. Häähuumaa eletään Ruotsissa jo nyt, ja SVT World on menossa mukana.

Det kungliga bröllopet -sarjassa tutustutaan kuninkaallisiin ja heidän aiempiin häihinsä. Ohjelman juontaa kuuluisa muotibloggaaja, toimittaja Ebba von Sydow.

Seuranaan Ebba von Sydowilla on muun muassa Suomessakin tunnettu Herman Lindqvist sekä Magdalena Ribbing, molemmat kirjailijoita ja toimittajia. Yhdessä he kommentoivat historiaa, etikettiä, ruokaa, muotia ja hääsunnittelua.

Det kungliga bröllopet -sarjassa seurataan häiden esivalmisteluja, suurta kansanjuhlaa ja ruotsalaisten valmistautumista suureen päivään. Kuten muukin Ruotsin kansa, on Juontaja-Ebba häistä aivan innoissaan.

– Tuntuu fantastiselta, tämä on unelmatyö. On vaikeata olla tempautumatta mukaan kuninkaallisiin häihin, joilla on sitä paitsi vielä kansainvälistäkin kiinnostusta, Ebba intoilee.

Det kungliga bröllopet maanantaisin SVT Worldilla kello 21.00

SVT Worldin saat helposti ja nopeasti PlusTV:ltä täältä

Tämän artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.