Mainos

Hypeä, sanoi formulakuski Vettel levottomuuksista Bahrainissa

Bahrainissa levottomuudet ovat kiihtyneet F1-osakilpailun alla.

Kansainvälisten uutistoimistojen mukaan poliisi on vastannut demokratia-aktivistien mielenilmauksiin ainakin tainnutuskranaateilla ja kyynelkaasulla.

Paikallinen kansalaisjärjestö raportoi verkkosivuillaan turvallisuusjoukkojen käyttäneen kovia ammuksia ja kiduttaneen pidätettyjä. Sivun kuvamateriaali voi järkyttää lukijoita.

Aktivistit arvioivat, että tähän mennessä on loukkaantunut noin 50 mielenosoittajaa ja noin sata on pidätetty. Poliisi ei kertonut uutistoimisto Reutersille lukuja pidätyksistä ja loukkaantuneista.

Bahrain on evännyt viisumeja useilta kansainvälisten uutistoimistojen toimittajilta, jotka eivät ole urheilutoimittajia.

Monet kuljettajat ovat kieltäytyneet kommentoimasta maan tilannetta.

– Kaikki ajavat ja minulle se sopii, sanoi Kimi Räikkönen Autosportin haastattelussa.

Viime vuonna kisat peruutettiin nykyhallintoa vastustavien mielenosoitusten vuoksi. Kaksi vuotta sitten kisat toivat maahan lähes 400 miljoonaa euroa.

– En ole nähnyt kenenkään heittävän pommeja. Ei tilanne ole niin paha. Mielestäni tässä on paljon julkisuuskohua (hype), totesi Reutersille kaksinkertainen F1-maailmanmestari Sebastian Vettel, jonka vuosipalkan on arvioitu olevan 7–12 miljoonaa euroa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.