Hylätty soutuvene löytyi joen rannasta – Kanadassa etsitään kuumeisesti kolmoismurhasta epäiltyä teinikaksikkoa

Kanadan poliisi on lähettänyt vedenalaisen etsintätiimiin Pohjois-Manitobaan sen jälkeen, kun etsivät löysivät soutuveneen, jonka he uskovat kuuluvan kolmoismurhasta epäillyille Kam McLeodille, 19, ja Bryer Schmegelskylle, 18. Epäillyt ovat saattaneet käyttää venettä ylittääkseen joen, uutisoi The Guardian. 

Vene huomattiin perjantaina iltapäivällä Nelson-joella lähellä Gillamin kaupunkia, mihin kaksikon etsintä on keskittynyt. Vene oli vaurioitunut huomattavasti, poliisitarkastaja kertoi The Guardianille.

Vaikka venettä ei ole lopullisesti liitetty McLeodiin ja Schmegelskyyn, Kanadan poliisi tutkii lähialuetta linkittääkseen veneen epäiltyihin.

McLeod ja Schmegelsky katosivat yli kaksi viikkoa sitten, ja he ovat olleet intensiivisen etsinnän kohteena suurimman osan ajasta. Paria epäillään 23. heinäkuuta tapahtuneesta australialaisen Lucas Fowlerin, 23 ja yhdysvaltalaisen Chynna Deesen, 24 murhasta. Pariskunta löydettiin ammuttuna lähellä sinistä pakettiautoaan 15. heinäkuuta.

Kolmas uhri löytyi läheltä pakettiautoa

Lisäksi heitä syytetään toisen asteen murhasta, jonka uhri on kanadalainen Leonard “Len” Dyck. Hänen ruumiinsa löydettiin 19. heinäkuuta läheltä Schmegelskyn ja McLeodin pakettiauton palaneita jäänteitä. Poliisi ei ole julkaissut Dyckin kuolintapaa tai -aikaa.

Kahden epäillyn metsästys on koskettanut viittä maakuntaa ja siihen on osallistunut paikallinen poliisi, armeija ja alkuperäiskansojen yhteisön turvallisuusryhmä.

Parin havaitsemista ei kuitenkaan ole vahvistettu 23. heinäkuuta jälkeen kaukaisessa Gillamin kaupungissa.  

Lue myös:

    Uusimmat