Huumorintaju kateissa? Mies näki uskomattoman paljon vaivaa todistaakseen, ettei nainen oikeasti ole yli kaksimetrinen

0:30
Nämä ongelmat vain lyhyt nainen voi ymmärtää.

Alexin huumorintaju ei kestänyt kalifornialaisnaisen väitettä pituudestaan.

Kalifornialaisen Amy Brownin sarkastinen vastaus erään miehen keskustelunavaukseen sai toisen miehen tutkimaan tarkemmin naisen väitteitä.

Tilanne alkoi siitä, kun Twitter-käyttäjä Ramzpaul totesi, että naisen kätteleminen on kuin lapsen kätteleminen: keinotekoista ja hieman holhoavaa. Miehen mukaan kättely oli alun perin miesten välinen ele, jonka tarkoitus oli osoittaa, että miekkakäsi oli tyhjä.

Tähän Amy kuittasi läpsäisevänsä miestä sitten kasvoille tämän nähdessään. Keskusteluun otti tässä vaiheessa osaa Alex Miller, joka ilmoitti uskovansa, että mies voittaisi Amyn.

"Niinkö luulet? Olen 228-senttinen", Amy kuittasi.

"Älä valehtele"

Moni olisi ottanut Amyn heiton vitsinä ja jatkanut päiväänsä, mutta Alex ilmoitti Amylle, että tämä olisi 167-senttinen "hyvänä päivänä". "Älä valehtele", mies jatkoi.

"Olen 228 senttiä pitkä ilman korkoja", väitti Amy.

Joku olisi voinut jättää keskustelun siihen, mutta ei tämä mies. Alex kaivoi Amyn hääkuvan käsiinsä ja omien matemaattisten kaavojensa avulla todisti, miten Amy ei mitenkään voi olla yli kaksimetrinen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulle on tapahtunut paljon hyviä asioita tällä sivustolla, mutta se, että mies kaivoi esiin hääkuvani todsitaakseen, etten ole 228 senttiä pitkä, on ehdottomasti parasta, Amy twiittasi ja jakoi kuvakaappaukset keskustelusta.

Twiitillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Alex otti kaaviossaan huomioon seinän "standardikokoisen" julisteen sekä pöydän todennäköisen korkeuden ja vertasi niitä naiseen. Hän tuli siihen tulokseen, ettei Amy – yllätys, yllätys – tosiaan voi olla yli kaksimetrinen.

– Kuinka hän tietää, että seinällä oleva juliste on standardikokoinen? Kuulostaa aika isolta olettamukselta mielestäni, Amy jatkoi kuittailuaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nimenomaan. Ja jos te olisitte yli kaksimetrisiä, te varmaan ripustaisitte julisteet korkeammalle kuin normaalikorkeudelle muutenkin, jotta ne olisivat silmien tasolla. Hänen logiikkansa on todella puutteellista, komppasi eräs Twitter-käyttäjä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mirror-sivusto huomauttaa, että jos Amy olisi oikeasti 228-senttinen, hän olisi vain hitusen lyhyempi kuin maailman pisimmän naisen ennätystä pitävä Sandy Allen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja