Mainos

Huumekuski kaahaili poliisia pakoon Helsingissä

Huumausaineiden vaikutuksen alaisena ollut mies on hurjastellut anastetulla autolla Helsingissä illansuussa.

Hätäkeskus sai yleisöilmoituksen epävarmasti ajavasta autosta Hämeentiellä hieman ennen kello 18. Kyseinen auto oli aiemmin päivällä ilmoitettu anastetuksi.

Poliisipartio teki ensimmäisen havainnon autosta Vuorikadulla. Kun poliisi meni puhuttamaan kuljettajaa, peruutti tämä karkuun kolhien mennessään poliisiautoa.

Miehen pako jatkui ympäri Helsinkiä. Pakomatkansa aikana hän käytti välillä vastaantulevien kaistaa ja kevyen liikenteen väyliä sekä ajoi päin punaisia liikennevaloja. Autosta puhkesi myös vasen eturengas, mutta sekään ei hidastanut kuskin menoa.

Vuonna 1980 syntyneen epäillyn matka katkesi lopulta Paciuksenkadulla, kun hän törmäsi kuorma-autoon.

Mies ei kuitenkaan suostunut avaamaan auton ovia, vaan poliisi joutui rikkomaan auton sivulasit saadakseen kuljettajan ulos. Poliisin mukaan hänet jouduttiin ottamaan autosta ulos voimakeinoja käyttäen.

Epäilty ei suostunut yhteistyöhön myöskään huumetestiä tehtäessä, vaan puri poikki näytteenottotikun ja kieltäytyi antamasta henkilötietojaan.

Kiinniotettua miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta huumaavan aineen alaisuudessa, huumausaineen käyttörikoksesta, virkamiehen vastustamisesta ja ajo-oikeudetta ajosta. Poliisin mukaan hänellä on mittava rikoshistoria.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.