Mainos

Kokoomuksesta koirahyökkäyksiin – katso viikon Uutislivet

Tämän viikon Uutisliveissä on keskusteltu politiikasta, valeuutissivustoksi väitetystä Finnbaysta, pelialasta sekä muuntohuumeista ja koirahyökkäyksistä.

MTV Uutislive on päivittäinen, suora nettilähetys, jossa käsitellään päivän uutis- ja puheenaiheet uudella tavalla. Se lähetetään netissä kello 13.30, mutta sen voi katsoa myöhemmin Katsomosta ja uutisjuttujen yhteydestä.

Pääministeri Jyrki Kataisen viikonlopun ilmoitus, ettei hän enää aio asettua ehdolle kokoomuksen puheenjohtajaksi, sinkosi ilmaan roppakaukaupalla kysymyksiä. Studiossa näitä kysymyksiä pohti kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö ja MTV Uutisten politiikan toimituksen esimies Timo Haapala.

Pelien kehittäminen on jo aikaa sitten siirtynyt pois nyrkkipajoista ja on nykyään ammattimaista yritystoimintaa. Mutta mistä saada jatkoa Rovion ja Supercellin kaltaisille menestystarinoille? Kuinka kilpailtua bisnestä peliala tällä hetkellä on? MTV Uutislive kävi pelialan rekrytointitapahtumasssa Espoon Otaniemessä, studiossa pelinkehittäjä, kirjailija Sonja Ängeslevä. 

Finnbay.com -uutissivustosta on noussut kohu sen jälkeen, kun Suomen Moskovan-suurlähettiläs Hannu Himanen julkisesti epäili sitä huijaussivustoksi. MTV Uutislivessä analysoitiin Finnbay.com -sivuston sisältöä ja sivuston ympärillä pyörivää keskustelua Aleksanteri-instituutin viestinnän ja poliittisen retoriikan tutkijatohtorin Jussi Lassilan kanssa.

Nuorten päihteidenkäyttö menee osalla porukasta yhä rajummaksi. Aineita on saatavissa monenlaiseen käyttöön helposti ja halvalla eikä lainsäädäntö pysy uusien aineiden perässä.  A-klinikan alaisen Vinkin johtajan Mija Alho kertoi uusimpia kuulumisia työnsä kautta. Lisäksi toimittaja Risto Palojoki selvitti, toimiiko ilokaasun myyntikielto viihde- ja päihdekäyttöön.

Koirat ovat hyökänneet ihmisten tai eläinten kimppuun tänä vuonna lukuisia kertoja. Tunteita kuumentavasta aiheesta keskusteltiin Kennelliiton viestintäpäällikkö Kaija Unholan ja rikosylikomisario Pekka Seppälän kanssa. Lisäksi rikostoimittaja Jarkko Sipilä raportoi Helsingin käräjäoikeudesta, jossa käsiteltiin Keskuspuistossa tapahtunutta koirahyökkäystä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.