Huuhkajien HJK-kaksikolla takana hurja vuorokausi, tiivis ottelutahti aiheuttaa erityisiä haasteita – "Aika erikoinen tilanne"

Huuhkajien mukana olleet HJK-tähdet Nikolai Alho ja Rasmus Schüller hyppäsivät Huuhkajista välittömästi HJK:n vahvuuteen torstaina Seinäjoella.

Maaottelutauon aikana kolme ottelua pelannut Huuhkajat pelasi viimeisen ottelunsa keskiviikkona Irlantia vastaan. Seuraavana päivänä Schüller ja Alho viilettivät jo Seinäjoella HJK:n pelipaidassa. Vuorokausi oli kaksikolle intensiivinen.

– Oli aika erikoinen tilanne. En muista, että olisin koskaan aikaisemmin noin joutunut. Tultiin yöllä takaisin kotiin, nukuttiin yö ja lähdettiin heti aamulla ajamaan Seinäjoelle Schüllerin kanssa, laitapuolustaja Nikolai Alho kertoo MTV Urheilulle.

Alho ei itse keskiviikkona pelannut, mutta Schüller nähtiin Irlanti-ottelussa Olympiastadionin nurmella. Tiivis ottelutahti aiheuttaa pelaajille haastava, eikä valmistautumisaika ole ollut suotuisa.

– Se on haastavaa, en kiellä sitä. Eihän tuo valmistautuminen ja lähtökohdat olleet HJK:n kannalta ihanteelliset, Schüller sanoo.

Ottelutahti jatkuu tiiviinä, sillä HJK kohtaa sunnuntaina HIFK:n Stadin derbyssä. Rasituksesta huolimatta Alho ja Schüller lähtevät loppukauteen hyvillä mielin, sillä HJK taistelee tiukasti Suomen mestaruudesta.

– Sinänsä ihan freesit jalat. Ei tässä kauheasti ole aikaa valmistautua, mutta näillä mennään. Tärkeintä on, että tätä sarjaa pelataan. Kiva vain päästä pelaamaan, Alho toteaa.

– Nyt saadaan pari päivää levätä ennen kuin mennään taas. Loppukauden pelit ovat niin tärkeitä, että itsensä saa motivoitua parhaimpaan suoritukseensa, vaikka ottelutahti onkin tiivis, Schüller komppaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja