Hurmurinäyttelijä Ryan Gosling yllättää: Harrastan balettia!

Näyttelijä Ryan Gosling harrastaa vapaa-ajallaan usean yllätykseksi balettia.

Ryan Goslingin balettiharrastuksen taustalla ei ole tuleva elokuvarooli, vaan mies yksinkertaisesti nauttii lajista vapaa-aikanaan.

Goslingin balettiopettaja paljasti miehen kehittyneen lajissa hurjasti. Hypyt ja käännökset sujuvat näyttelijältä jo mukavasti.

– Hän ei käy balettitunneilla valmistautuakseen roolia varten. Hän halusi yksinkertaisesti oppia balettia. Hän sanoi olevansa haltioissaan lajista. Se on jotenkin humoristista, koska hän on hyvin miehekäs mies. Hän tulee tunneille koripalloshortseissa ja tarttuu innokkaana tankoon, Goslingin henkilökohtainen ohjaaja Jaclyn Behtan hymyilee.

Gosling on itse jo aiemmin ilmaissut huolensa Hollywood-tähtien tekemisen puutteesta vapaa-ajallaan. Näyttelijä uskoo, että jos tähdet tarttuisivat herkemmin esimerkiksi uusiin harrastuksiin, kärsisivät he vähemmän ongelmista yksityiselämässään.

– He käyvät syömässä tai pilates-tunneilla. Se ei kuitenkaan riitä. Silloin ihmiset alkavat helposti käyttää myös huumeita. Jos jokaisella olisi takapihallaan valtava kasa kiviä, joita heidän pitäisi siirrellä puolelta toiselle, olisivat ihmiset paljon onnellisimpia, Gosling muistutti.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja