Hurmaava Nasima Razmyar: "Ota puku, jonka kannat hyvin!"

Vuoden pakolaisnainen Nasima Razmyar kertoo Radio Novan haastattelussa odottavansa Linnan juhlia innolla, mutta ei olisi voinut vuosi sitten kuvitella kävelevänsä punaista mattoa.

Vuoden 2010 pakolaisnainen ja MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Nasima Razmayar juhli ensimmäistä kertaa Linnassa.

–Linnan juhlat on aina kuulunut itsenäisyyspäivän viettoon ja se hän kruunaa koko päivän. On ollut ihana katsoa ja kun vuosi sitten sohvalla makasin ja join teetä, en kuvitellut, että ensivuoden puolella minä olen siellä kättelemässä presidenttiä, Razmyar kertoo.

– Haluan mennä sinne hyvällä mielellä. On merkittävää muista se syy miksi minut on kutsuttu. Toki toivoo, että asu, meikit ja kampaus ovat kunnossa, mutta päällimmäisenä ajatuksena on se miten hienoa on saada kutsu sillä työllä mitä olen tehnyt kuluneen vuoden aikana.

– Toivon, että osaisimme joka päivä olla kiitollisia siitä mitä meillä on. Toki suomalaisessa yhteiskunnassa on parantamisen varaa ja on hienoa, että haluamme koko ajan kehittyä ja mennä eteenpäin. Toisaalta on hirveän tärkeä kokea kiitollisuus.

Kiireisellä aikataululla kaunista

Razmyarin puuterinvärinen puku on helsinkiläisestä Meslewi-juhlapukuliikkeestä. Puku on yksittäiskappale. Razmyar paljastaa, että hänellä oli vain pari viikkoa aikaa valmistautua vuoden tärkeimpään juhlaan.

– Olen kiireisellä aikataululla kaikki hoitanut, mutta koen, että puku on oikea. Toivon ennen kaikkea, että kokonaisuus on hyvä. Oli paljon valinnanvaraa, mutta kun näin pukuni, ajattelin että tämä on minun pukuni. Olen saanut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ihmisiltä hyvä kommenttina: "Ota sellainen puku minkä kannat hyvin".

Razmyarin mukaan asun täytyy myös olla etiketin mukainen.

Kaunotar paljastaa myös aikovansa tanssia valssia. Kuuntele mistä hän aikoo löytää tanssiparin

MTV3 Helmi

Kuvat: Lehtikuvat

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja