Hurley ei halua rahaa Bingiltä

Brittiläinen näyttelijä ja malli Elizabeth Hurley on hylännyt yhdysvaltalaisen miljoonäärin, Steve Bingin tarjouksen maksaa heidän yhteiselle lapselleen 100 000 puntaa vuodessa. -Raha ei ole tarpeen eikä tervetullutta, sanoo Hurley. -Damian ja minä pärjäämme hyvin omillammekin.

Bing, joka tunnusti isyytensä vasta DNA-kokeiden jälkeen, suostui maksamaan 100 000 puntaa vuodessa, kunnes nyt kahdeksan kuukauden ikäinen poika täyttää 18 vuotta. Elatusmaksua koskeva juttu käsiteltiin hänen pyynnöstään korkeimmassa oikeudessa Lontoossa.

Kuultuaan Hurleyn vastauksen Bingin edustaja sanoi, ettei Hurley ole sellaisessa asemassa, että hän voisi kieltäytyä oikeuden määrämästä edusta. -Stephen maksaa rahat pojalleen, jos Hurley kieltäytyy ottamasta ne, sanoo edustaja. -On todella epätavallista, että isä varmistaa omat elatusmaksunsa oikeudessa, mutta Stephen on tehnyt näin huolehtiakseen Damianista.

Vaikka Hurley sanookin, ettei hän halua rahoja, hän kiitti hieman ivallisesti Bingiä hänen tarjouksestaan. -Tiedän, että 100 000 puntaa vuodessa on Bingille suuri summa rahaa ja arvostan hänen anteliaisuuttaan, hän sanoo.

Bing oli seurustellut Hurleyn kanssa puolisentoista vuotta ennen kuin Hurley tuli raskaaksi. Ennen Bingiä Hurley oli seurustellut 13 vuotta brittinäyttelijä Hugh Grantin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat